-50% НАМАЛЕНИЕ НА ВСИЧКИ АРТИКУЛИ

Обратно към категорията

Модни трендове за деца – лято 2019

 

Най–накрая сте прибрали детските пуловери и снежните костюми. Време е да освежите летния гардероб на любимите си малчугани!

Това, което ще наблюдаваме като тренд в модата за най–малките това лято са цветните принтове /дъги, усмивки/ с атрактивни послания. Всичко това, за да бъдат щастливи и весели малките хора в живота ни! Повечето марки експериментират с цветовете, въвеждайки червеното и синьото в своите колекции. Розовото и пастелните цветове са друга тенденция, която се очаква да расте и през следващия сезон. Розово, розово и пак розово! 

Ето и някои от най–добрите ни предложения за този сезон.

Гащеризони “Paradise”

Чудесни летни гащеризони, носещи прекрасно настроение. С ластичен набор в талията и декоративни панделки осигурявате свобода на движението. Изработени са от тънка материя със състав 100% памук, която гарантира прохлада в горещите летни дни. Идеални са за сутрешна игра на площадката или следобедна разходка в парка.

Гащеризони “Paradise” Read more at: https://dev.devbg.eu/shoshko/letni-gashterizoni-kysi-pantalonki/gashterizoni-paradise?fbclid=IwAR3xvmHXhMoBQIO6dfGQpPnVFH8Z56WyrIn1GCUb8xiYlBOQMi2asfgb6go

Комплект “Wild one”

Комплект от три части за един малък шошко! Насладете се на боди с бродиран надпис и щампи. Долнището е с красиви принтове и предно джобче. За лекота на движението разполага с декоративни връзки и оригинален подгъв на крачолите. Завършекът на този комплект идва с бандана в същия десен.

Комплект “Wild one”
Рокля “Pinky”

Прекрасна лятна рокля за момиченца! Кокетната панделка на бието е прекрасен детайл за една малка дама. Материята е тънка и гарантира прохлада. Тази детска рокля е истински бонбон!Рокля “Pinky”

Комплект "Китове"

Комплект от блузка и къси панталонки за малките герои. Нежният принт на китове носи полъха на океана, а копченцата на рамото идват на помощ на всяка майка за по–лесно обличане! Съставът е 100% памук, гарантирайки приятна на допир материя. 


Комплект

Роклички “Minnie”

Прекрасен сет от два броя роклички на любимата героиня “Мини Маус”. Красиви летни цветове и кокетни къдрички на раменцата правят рокличките истинско бижу.

Роклички “Minnie”

Тениски “Cactus”

Малките шошковци ще се влюбят в този свеж сет от три броя блузки с къс ръкав. Красивите цветове и принтове са придружени от удобно закопчаване на рамото. Съставът от 100% памук е още една добра новина за любителите на естествени материи!Тениски “Cactus”

Гащеризон “Minnie”

Любимата ни “Мини Маус” откривате в кокетен гащеризон за бебенца с тънки презрамки и копченца отдолу за удобно обличане. Материята е естествена от 100%памук! Гащеризонът разполага и с допълнителни детайли като набирания на деколтето и ластичка на талията.

Гащеризон “Minnie”

Тениска “Tropics”

Лятото не може да премине без тропическите принтове! Зелените принтове на “палми” и оригинално дънково джобче носят полъха на тропическия бриз. Тениската е изработена от 100% фин памук и се закопчава с копченца на рамото!

Тениска “Tropics”

Комплект “Spring"

Знаем, че летните нощи могат да бъдат доста прохладни особено в планината! Този разкошен комплект от три части е точно за такива дни. Той включва страхотна рокличка с джобчета и копченца на рамото за по–удобно обличане. Клинчето е вталено с ластика на кръстчето, а акцентът е цветната лента за глава! Материята е нежна и мека. Препоръчваме!

Разкошен комплект “Spring”

Тениска “Epic”

Прекрасна тениска за малките шошковци. Лятна, свежа, цветна и закачлива! Изработена от фина материя и много приятна на допир.

Тениска “Epic”

Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!